Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Khamis

Moment With New Born Contest


Jom kite ramai-ramai pakat join contest ni yang di anjurakan oleh kak allyani.
Kalo tak silap umi ni contest pertama yang di anjurkan oleh kak allyani.
Nak tahu syarat-syaratnye klik SINI.

Jadi gambar yang umi pertaruhkan adalah:

Nama Bayi : Muhammad Dzal Adha Muhammad Hasry
Tarikh Lahir : 26 November 2010
Berat Ketika Lahir : 2.83kg
Waktu gambar di tangkap : selepas keluar dari bilik bersalik
Nama Ibu : Ummi Kalthum Binti Mohd Nasir
Cerite disebalik gambar:
To kak allyani, ini adalah gambar yang tak diedit. Gambar ni umi tangkap selepas umi keluar dari bilik bersalin. Masa ni mak and suami dah ada. Umi tangkap gambar curi2 coz mak bising. Bila dapat je tengok adha yang umi kandung selama 9 bulan 10 hari umi sedih bercampur gembira. Inila rupa anak yang umi kendong kemana2 umi pergi sampai umi bersalin. Adha lahir awal 3 minggu dari tarikh jangkaannye. Umi sekeluarga terpaksa beraya haji di hospital klang. kempunan Umi nak makan ketupat sama gulai daging. Sekarang adha dah nak masuk 9 bulan, alhamdulillah dah makin bijak. Dah ada gigi 2 batang and insyallah akan mendapat adik tahun hadapan.

2 ulasan:

Diamilikku berkata...

hehehe..amik gambar sembunyi2 ehh..samalah kita...:)

alyyani berkata...

SALAM UMMI, ALYA DAH REVIEW ENTRY UMMI. SEMUA SYARAT CUKUP AND THANKS SUDI JOIN CONTEST ALYA YE :)