Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Jumaat

Terpaksa...

Kesian umi...
Mungkin Minggu ni blog umi akan sunyi...
Bukan umi sengaja tapi terpaksa...
Semua ni gara2 pindah office...

Semua komputer kat office tak boleh nak guna coz server dah dipindahkan ke office baru...
Ada ladtop pun tak boleh pakai kalo takda broadband...
huhu sedihnye...
Insyallah umi akan buat N3 and tetapkan tarikh-tarikhnye..

Besok ada carnival kat tempat umi keje...
Jom la ramai - ramai kite memeriahkan carnival ni...
Mesti ramai yang nak gi Putrajaya kan...

K la nanti umi tulis lagi...
Bye2....

4 ulasan:

mamaaerish@eb berkata...

slm,
boleh mtk emel x?
sori yer sshkan... eb dh privatekan blog... tq

abbyal_bakri@yahoo.com

alyyani berkata...

takpe2, memahami :)

maszmadi berkata...

ha, tang x leh nak update blog tu x pe sgt, akan ku tunggu jua..

tp tang jmput pi karnival opis tu leh ker.. haha

Diamilikku berkata...

its ok...setiap blogger will face the same problem jugak sesekali....dun worry set kan autopublish jer