Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Isnin

Sekitar Majlis Carnival LKSA




Masih terasa kepenatan Karival LKSA yang berlangsung pada hari sabatu bersamaan 15 Mei 2010.
Dari pagi sampai petang umi berada kat sana.
Mujurla adha tak meragam. Baik sungguh Adha hari tue. Dengan semua orang dia nak...
Banyak aktiviti yang berlangsung. Antaranya;

  1. 3 on 3 Soccer
  2. Sukan Kampung
  3. Drift Kereta
  4. Sesi mengurut
  5. Upin &ipin
  6. Persembahan Artis
  7. Dan Banyak lagi...
Jadi layan je la gambar di bawah yea...

Ni gambar gadis litar yea...
Seksi sangat2 tutup atas dedah bawah..
Semua perempuan melayu...




Jinak kan burung ni...
Suka sangat gosok badan nye...
Adha takut masa nie...

Mama Yang dah kepenatan...

Adha pun penat sampai tertido...

Cabutan undi sesi pagi..
Dalam tu staff office umi..
umi pun ada masuk dalam tue tapi takda gambar la...
Gambar di ats semua gambar waktu pagi...


***Nantikan N3 Sebelah petang...

Tiada ulasan: