Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Khamis

Majlis Doa Selamat...

Semalam 5 May 2010, office umi telah mengadakan satu kenduri doa selamat sempena Pembukaan Office baru yang akan berlangsung pada 18 May 2010..

Minggu ni aktiviti di office memang padat. Semalam kenduri doa selamat, pastu nak pindah barang dari office lama ke office baru,15 May ada carnival sempena pembukaan offie LKSA, and last sekali 18 May pembukaan office besar2an..

Jom kite layan gambar semasa kenduri semalam;


Masa ni kiteorang tengah isi kuih untuk di letakkan dalam beg cenderamata. Umi yang pki bju putih tu yea.


 
Ini plak hasil nye. Beg disusun setelah siap...


Ini plak sesi membuka penutup air botol. Tugas ni diberikan kepada pekerja lelaki coz penutup dia ketatla payah nak buka..

Tujuan penutup air tu di buka kerana;
Untuk di masuki dengan ayat al quran 30juzuk yang dibaca oleh pelajar mahad tahfiz di ats, dan solat hajat..

Masa time memberikan beg cenderamata kepada staff@tetamu yang hadir.
Ada 3 biji bas yang datang semuanya staff Prolintas.

Yang ni kalo tak kenal saje je tau. Muka puan empunya blog mestila kena letakkan.


Ini plak gambar khemah santap. Masa gambar ni ditangkap jemputan tak datang lgi. tu yang nampk kosong.

Bila dah kenyang masuk dalam bilik lepak ramai2...

2 ulasan:

Siti berkata...

waaaaa..syoknya nak masuk opis baru..mesti lebih semangat nak keja nanti.

maszmadi berkata...

musti swonok kan kenduri kendara nie... x yah wat keje opis.. oopsss!! hehe