Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Khamis

Karnival LKSA (merangkap Tuan rumah)





LKSA adalah singkatan Lebuhraya Kemuning Shah Alam. Ini la tempat umi bekerja selama hampir 2tahun. Siapa yang dok sekitar shah alam mesti tahu highway nie...
Sempena pembukaan LKSA, satu karnival akan dibuat awal 3 hari sebelum Perasmian highway di buat.
Jadi marila ramai-ramai join karnival ni coz banyak aktiviti menarik yang di lakukan.

Tarikh ; 15 May 2010.
Masa ; 9 Pagi - 6 Petang
Tempat ; Plaza Tol Sri Muda









Untuk maklumat lanjut sila Klik SINI

***Marila boleh kite jumpa kat sini.. Bawa anak masing2 coz upin & ipin, tempat bermain untuk kanak2 pun ada...
*** Kalo nak datang kol umi di number ni yea 0125500249

1 ulasan:

mamafaris berkata...

agak2 brp RM tol kn byr dr klang ke shah alam?? hr2 ikut jln tu..so hr2 la dpt tgk progress..hehe