Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Jumaat

Dia dah sampai dah...

Apa yang dah sampai???
Boleh kawan-kawan teka tak???



""""


"""



""



"


Nampak tak van pos laju dalam gambar tue...
Masa ni umi tengah rehat dalam office and ternampak van ni berhenti.
Tak sangka sebenarnye ada barang untuk umi coz ada sorang staff tengah tunggu barang dia sampai..
Tapi barang umi yang sampai.
Umi tertanya2 sape plak yang hantar bungkusan hadiah nie.
Hanya tulis nama pengirim je and nama umi.

Ni la gambar bungkusan hadiah yang umi terima tadi.
Dalam hati hadiah contest mana yang umi dapat.
Coz ada 2 contest yang umi masuk umi menang and tak dapat lagi hadiah.
tengok nama pengirim umi tak cam.


Buka je pembalut nampak kotak tulisan cina ni ha.
Ah sudah, cina mana plak yang bagi nie.
Tapi ada cop halah tau kat kotak tue..


Bila buka je kotak tu, ad benda nie...
Sukanye umi. benda ni boleh umi gantung kat buai Adha.
Coz ada muzik bila tarik tali tue..
Tapi umi tertanya siapakan gerangan Jamak Aton Habi Mahmood???
Check punya check akhirnya tahu juga...
Rupanya penganjur untuk Cute & Creative Picture
Maknanye inila hadiah yang umi terima coz menang tempat ke-4 hari tue.
Ty yea pihak penganjur...

7 ulasan:

mama zharfan berkata...

congrats!! bestnya dpt hadiah :)

maszmadi berkata...

eee adha da dpt adiah.. best nyer..
congrat ya..

liennasts berkata...

husband saya cakap gambar adha nampak garang sebab siap kerut2 kening tu..

liennasts berkata...

huhu.. terkejut gak sebab mamaadha ckp hadiah dah sampai.. esok baru nak post ni.. semalam tak sempat post sebab dah tutup tempat post tu.. hehehe.. sorry ye lambat sikit..

alyyani berkata...

byk sgt mng contest tu yg confuse ye. hehehe.. best present tuh

LYaFRINA berkata...

selamat hari ibu..
semoga kt menjadi ibu y terbaik dunia & akhirat buat ank2 kita..
amin..

aLyNnZ berkata...

uhh..hadiah tuu mmg sesuai tuk adha..sure adha tido lebih lena..