Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Khamis

Dah sampai dah...

Apa yang dah sampai???
Hadiah adha dah sampai..
Ingat tak lagi hari tu adha menang baby in special contest anjuran Aqilah Heaven...
Ha, hadiah tu la dah sampai...

Sebenarnye hadiah ni sampai semalam lagi.
Oleh kerana umi sibuk semalam kat office coz ada kenduri doa selamat maka hari ni la umi update segala cerite dalam blog..

 Masuk je office hari ni umi dah nampak benda nie;


Ha ni la yang umi dapat... Nak tahu apa ada kat dalam???


3Pasang seluar dari Aqilah Heaven

Ni la rupanye seluar tue... Cantik sangat , tak sabar nk bg adha pakai..
Ty kepada Aqilah heaven. Lain kali anjur lagi ye contest...

Tiada ulasan: