Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Selasa

Check Up 5 Bulan

Hari bawa adha gi check up 5 bulan and cucuk. 
Jam 6 pagi umi dah bangun siapkan Adha.
Adha macam tahu2 je nak kuar gi klinik jam 5.30 dia dah bangun.
Sampai klinik sek7 dalam kul 7.30, dapat number 4.
Tunggu dalam 20minit baru number  umi dipanggil.
Alhamdulillah Adha membesar dengan jayanye.
Berat nye kini 7.1kg naik 400gram dr bulan lepas.
Bulan depan dah boleh start makan.
Tapi umi dah start ajar adha makan nestum masa umur sebulan lagi.
Coz Adha macam tak kenyang bila nyusu.
Alhamdulillah perut adha boleh menerima makanan lain selain susu ketika umur 1 bulan.

3 ulasan:

Aleeya berkata...

cpt gak adha makan nestum yer..sbulan da mkn..msti cepat chubby neh..damia lambat mkn..6 bln baru stat makan..tu pasal dia kurus sket hehe

MaMa_AdHa berkata...

a.ah awal coz nenek dia ajar.. tpi takadal bg banyak masa umur sebulan.. just letak sedikit je dalam susu bg likat...

mamaaerish@eb berkata...

wah... dh >7?... cayalah... bagus3.. ;p