Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Rabu

Berbaloi-Baloi....




















Ingat tak pasal N3 Winner Contets Wajah Garang Si Kecil hari tu...
Ha hadiah nye dah sampai baru je kejap tadi..
Hadiah nye sangat berbaloi-baloi bagi umi.
Jauh tau datang. Bukan dalam negeri kot...
Meh kite tengok apa yang berbaloi???






Inila rupa bungkusan hadiah tue..
Ada 3 lapis dia balut..
balutan yang kedua guna paper...


Ini balutan yang ketiga..
Nampak tak apa yang di tulis kat plastik tue???
hIhihi



Ini la barang dalam plastik tue..
Satu beg warna biru.
I like..
macam tahu2 je umi minat caler biru kan..
Ada lagi tau dalam beg tue...


Ha ni yang terdapat dalam beg tue...
6 Kichin kangroo , 6 kiching Koala
And 6 pelapik cawan kot..
banyak sangat..
Nak bag sape yea...
Buat giveaway boleh..
Boleh kongsi dengan kawan..



Ty kepada pihak penganjur coz anjurkan contest nie..
Hadiahnye cukup berbaloi-baloi bagi umi...
lain kali anjurkan lagi contest yea..

7 ulasan:

UmMi wAFiq berkata...

nak mintak shatu boleeeeeee.....huhuhu..

UmMi wAFiq berkata...

nak shatu boleeeeee........huhuhu....

anin berkata...

nk jugak shatuuu

AMIEROZIANA berkata...

memang berbaloi2....letak jer kat semua key yang ada hehehehe

mama zharfan berkata...

wah bestnya ;)

♥MAMA♥ berkata...

wahh bestnyer hadiah,mmg berbaloi2,alhamdulillah rezeki mama n adha kn ;-) mmg pun gamb tu adha bwajah garang,u deserved it ;-)

liennasts berkata...

dah sampai dah hadiahnya ye.. i`m glad that u like it.. mmg saya berhajat nak bagi hadiah from australia for the winner.. Tapi, bila bincang2 dgn adik, kos pos dari aus ke m`sia mahal.. Ingatkan nak tukar hadiah.. Tetiba je adik ckp dalam beg besar dia yg dia tinggalkan dlm bilik kat umah saya ni ada beg dan sourvenier yg dia bawa balik ari tu.. Dia ckp why not bagi yg tu je.. n.. here there are..