Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Khamis

Aduhai Macam Mana Boleh Lupa Bawa Nie...

(gambar Contoh yea.)

Haru biru betul umi hari nie...
Dah la bangun lewat pagi nie coz malam tadi sakit perut.
Pastu boleh lupa plak bawa dompet ke office...
Macam mana la boleh tertinggal.
Selalu ada je dalam beg tapi hari ni terlupa..
Mungkin umi terlupa letak kot..
Berlapar la hari ni...
HUHUHU

3 ulasan:

AMIEROZIANA berkata...

ala umi pinjam la duit klik dulu hehehe....tu la kalu terlambat bangun mmg kelam kelibut sikit...

Uda berkata...

kesian umi..mujur perasan awal.. kalau time nak nak bayar.. tiba2 baru tau.. buat malu jer.

MaMa_AdHa berkata...

nasib baik ada kak kat office bermurah hati nak belanja bungkuskan nasi kat umi, and suami pun hantarkan McD kat umi.. kekenyangan plak...