Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Selasa

SeNaRaI PeSeRTa BaBy iN BluE CoNTesT SeTaKaT PaGi INi...

KATEGORI A (GIRL)





KATEGORI B (BOY)

*** Ada senarai peserta yang di atas masih tak letakkan nama penuh mummy and email masing2... Tolong update yea..
*** Tak sangak banyak sambutan contest yang umi anjurkan

17 ulasan:

zue @ annaleeya berkata...

Airel ade dlm list... Tima kasey aunty... hehehe..

nsazwa berkata...

salam...nama azwa pun ada wpun sekerat je kat dpn...hikhikhik....nama depn azwa...yg nurish tu....umi azwa dah letak nm n emel...aunty cekla ye....tq...

Danish Little Closet berkata...

Hai,
macam mana nak join. saya tak reti la... anyway, saya da join follower. then next step upload gambar--->upload dimana? blog saya ke or hantar ke meail awk? then..... plz help :D

Anje a.k.a Mama_Aqish berkata...

yup nama aqish nama...selamat berjuang

Siti berkata...

huhu..takde dlm list..sedih2...

http://sitiblogcontest.blogspot.com/2010/04/mamaadha-baby-in-blue-contest.html

MaMa_AdHa berkata...

kak siti sorry mungkin umi terlepas pandang... hari ni umi bz sikit.. ank takda sape ngasuh...
Jap nanti umi letak yea...
Soory tau

Fat Samad berkata...

saya pun nak joint

http://meantogether.blogspot.com/2010/04/baby-in-blue-contest-nama-ahmad-firdaus.html

'NuReeN' berkata...

ellesya afreena.. saya dh update nama ibu & email

armasudir berkata...

salam,,saya dah join contest.Nanti jemput singgah blog kami ye.
http://armasaida.blogspot.com/2010-04-baby-blue-in-contest.html

armasudir berkata...

saya dah join, jgn lupa listkan nama saya..

http://armasaida.blogspot.com/2010/04-baby-blue-in-contest.html

Ibu Ayra berkata...

salam...

saya dah join tapi takde dlm list

http://rosrusli.blogspot.com/2010/04/mamaadha-baby-in-blue-contest.html

CkYnHaShiM berkata...

ade name dh lam list...nak email ye..

ckyn_hashim@hotmail.com

anak : nureen nafeesa

tq

ctnurkhijah berkata...

salam

sharifah nureen humaira... dah letak nama ibu dan email..

LYaFRINA berkata...

waa...asya ada,,ramai y join ni..nanti peningla kepala tu.. hehehe

Diamilikku berkata...

yeay yeay...nama aisy ada yeay2

armasudir berkata...

salam..huhu nape tak ada nama saya!! sedih..
http://armasaida.blogspot.com
emel: ars9777@yahoo.com

anin berkata...

sori sgt lewat ..dh tmbh kat entri ttg nama umi dn email ye