Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Rabu

Saguhati- BABY SPECIAL POSE CONTEST

Tak sangak Adha menang lagi walaupun saguhati.
Ty kepada pihak penganjur dan juri yea...

Gambar inila yang umi pertaruhkan...
Kepada ibu2 yang ingin melihat pemenang yang lain klik sini yea;
http://aqilahheaven.blogspot.com/2010/04/pemenang-saguhati-babys-special-pose.html

5 ulasan:

mamaaerish : berkata...

tahniah yer... (",)

nieda berkata...

tahniah..mmg comel rasa nk kiss jer pipi tu

Diamilikku berkata...

tahniah tahniah...tapi memang cool pun pics tu..ala2 macho boy je....

aqilahheaven berkata...

salam... awak.. blh bg no phone. sms kat no sy ek... 0122877859
tahnis. adhaaa.. mmg best pic nih.. :)

SiTi berkata...

salam ziarah...alalalal...cute je posing mcm tu