Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Rabu

Perhatian!!!

Kepada peserta MaMa_aDHa; Baby in blue contest;

  Oleh kerana ramai yang tidak letakkan nama ibu and email jadi syarat tersebut terpaksa di batalkan. jadi kalo sesiapa yang belum letak umi akan terima juga penyertaan nye...

  Tarikh tutup contest ialah ESOK iaitu 29 April 2010 jam 4 petang.. Tarikh terpaksa di tunda coz jumaat umi telah bercuti. Jadi sesiapa nak join contest yang umi anjurkan sila capat2 buat N3 yea.

   Kepada yang dah join sila check senarai nama anak anda di sini;

http://girlperak.blogspot.com/2010/04/senarai-peserta-baby-in-blue-contest.html

5 ulasan:

beba berkata...

ada ke syarat letak email and nama ibu tu? hehe..serious saya tak perasan..

Diamilikku berkata...

saya baru hantar entry untuk contest baby in blue...

Aleeya berkata...

salam...dah joinnnn, slm ziarah...

RaYYaN berkata...

mama adha 29 april yer bukan march..pembetulan

MaMa_AdHa berkata...

ya allah mcm mna blh tak perasan...
Nanti sy betulkan tarikh..