Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Isnin

JaLaN-JaLaN dI TaSeK sHaH aLaM

Semalam takda xTvT nak buat umi dan suami berjalan-jalan di tasek shah alam... Bukan pegi bertiga je tau umi pegi bertujuh... Mana datang plak lagi 4orang nie???

Lagi 4 orang tue adalah kawan umi yang umi anggap kakak and umi pnaggil dia Kak Yati... Kak yati datang bersama suami, anak and anak saudara... 

 Malas nak celoteh panjang jom kite layang gambar je la...

Muka baru bangun tido... comel tak saya???


Masa ni kat rumah Kak Yati... Baby girl tula anak Kak Yati. Baby kak yati ni sebenarnye jangka lahir sama dengan umi... Tapi umi awal 3 minggu jadinye anak umi tua 20hari je  dari anak kakak ni.

eh Adha kena cium dengan awek.. Hihihi

Bergambar di tepi tasek shah alam.

eh adha plak nak cium... tak malu... hihihi
Dah muncung dah... Masa ni ontheway dah nak balik.. Muncung kerana nak tido...

Ini plak muka tuan empunya blog yea...

Tiada ulasan: