Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Isnin

HaPPy BiRtHDaY AdiK yAnG ke - 17

N3 ni kira terlewatla. Maklumla kat rumah takda internet nak update blog. Tapi apa-apa pun umi tetap nak wishkan Hari Jadi adik bongsu umi pada 4 April iaitu semalam...
Dah besar rupanye adik umi. Tahun nie dia akan ambik exam SPM. Mintak2 la dia boleh buat coz adik umi ni kuat bersukan. Minggu lepas aje dia br wakil sekolah dalam acara lompat kijang dan larian..
Minggu ni wakil bola sepak plak...

Inila adik umi... Hensem tak??? hahahaha...
Kalo umi cakap tak hensem gerenti dia marah punya.. Ni la satu2nye waris lelaki yang tinggal dalam keluarga umi... Diala penawar segala kenangan bersama arwah abang sulung umi...

To adik;
Acik doakan yang terbaik untuk adik, menjadi anak yang soleh, jaga mak kat kampung baik2 coz acik dok jauh, and berlajar elok2 untuk SPM nanti...
Acik sayang adik...

Tiada ulasan: