Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Isnin

Contest Seiras Wajah Musim Kedua

Nak tahu syarat nye Klik SINI

Nama Ibu ; Noor Zainah Mohd Nasir
Hubungan ; Kakak
Nama Anak ; Muhammad Nur Iman
Umur Anak ; 1 tahun 1Bulan
Nama Panggilan ; Iman & Ummi

*** Persamaan antara kakak dengan anaknye ialah hidung and mulutnye. perangainye pun sama.



 

3 ulasan:

Siti berkata...

good luck yer!

MaMa_AdHa berkata...

ty siti

Yan berkata...

salam dear..
maaf tapi saya dah cek balik kat ruang komen "CONTEST SEIRAS WAJAH MUSIM KEDUA" tp saya tak jumpepun link yg awak anta..
agaknye awak anta kemane yerk.. klu anta selain dari kat topik tu mmg saya tak jumpela..

lagi satu.. dah alang2 ni... saya tak berapa paham ngan penyertaan ni.. yg mane satu awak?? coz satu 'umi' satu lg 'mama'..
sebolehnye buat dua entri.. n explain.. satu lg tu sape yerk.. nanti update balik kat saya secepat mungkin klu bole arini..