Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Isnin

BiLa MaLaM InILa JaDiNyE..

Sekarang ni kan sekejap hujan sekejap panas, Jadi bila malam time tido kejap tido kat dalam bilik and kejap tido kat ruang tamu...
Malam tadi umi tido kat ruang tamu coz panas sangat dalam bilik kalo ada aircond takpela juga. Bersepah la ruang tamu yang sempit tue bila kiteorang tido di ruang tamu...
Ni la rupa tempat tido yang bersepah. Masa ni bentang toto hanya ala kadar coz dok tengok ABPBH...
Bila tido kat luar benda yang wajib ada ialah;

Buaian. Masa ni Adha tengah tido dalam buaian.. Perasan tak puting kat buaian Adha tue ada 3.. Banyakkan  tapi sekarang Adha dah tak berapa nak hisap. Alhamdulillah...

Ni plak raga susu. Yang ni wajib ada. Walaupun Adha BF waktu malam tapi kadang-kadang umi bagi juga botol susu coz kadang2 dia tak puas BF...

Ini la rupa bila rumah panas. Kalo hujan boleh la juga tido dalam bilik. Tapi kalo panas Adha confirm tak nyenyak tido kalo dok dalam bilik...

Tiada ulasan: