Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Isnin

BaBy's SpEciAL PoSe CoNTesT

Nak tahu syarat-syaratnye;

Jadi gambar yang umi pertaruhkan;
Nama Baby ; Muhammad Dzal Adha Bin Muhammad Hasry
D.O.B ; 26 November 2009
Umur ; 4 bulan 1 minggu 3 hari
Nama Ibu ; Ummi Kalthum Binti Mohd Nasir

To pihak penganjur, kenapa saya pilih gambar nie kerana;
Gambat ni macam menunjukkan kehenseman anak teruna saya, hihihi...
Masa gambar ni di tangkap tak semena-mena dia buat gaya macam tue..
Apa macam pihak penganjur ada stail tak???


*** Dalam syarat yang di minta pihak penganjur mengatakan umur anak mesti 6bulan ke atas. Oleh kerana pihak penganjur mengatakan boleh umi join and kalo menang hadiah boleh simpan jadi umi pun joinla... Betulkan???

1 ulasan:

aqilahheaven berkata...

ehehehehehe... wah wah wahh.. mmg bergaya lah!! :) good luck yerr