Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Selasa

Tak TaHU nAK BaGI TaJUK aPa...

Tak tahu nak tulis ap hari nie, hanya update contest-contest je...
Jadi marila layan gambar umi dengan adha...


Gambar nie di ambil pagi tadi, Masa nie umi dah bersiap nak gi keje and nak gi hantar adha kat rumah pengasuh. Adha masa ni baru bangun tido tau tapi still nak tgk kamera juga...



Ini plak gambar adha dengan ayah nye... dh 3 hari dah gambar nie ditangkap cuma tak di ltakkan dalam N3 je. Gambar ni di tangkap di dalam bilik... Tengok mata Adha yang dah ngantuk tue... Nak bagi tido tapi ayahnye datang kaco plak...


*** Payahla nak update sekarang nie... Internet kadang2 ok kadang2 macam t**k je

Tiada ulasan: