Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Isnin

Shopping Di Giant Seksyen 13

Macam jauh je kan gi shopping...
Padahal dekat je...
Khamis hari tue balik je keja ajak En Abang gi giant...
Nak beli barang - barang dapur yang dah tak banyak tinggal...
Sambil tue nak gi tengokla promosi barangan bayi yang tengah berlangsung di Giant hyper je...

Balik keje dalam kul 6 lebih terus gi ambik adha...
Tunggu En Abang balik dalam kul 7...
Pas je maghrib kiteorang bertolak pergi giant...
Alhamdulillah bila sampai orang masih tak ramai...
Bukan apa Giant sek 13 ni sentiasa ramai terutamanya time gaji 25hrbln, cuti sabtu ahad, and cuti umum...

Sampai je umi bukan terus gi beli barang dapur tp gi tempat baby dulu...
Hehehe...
Lain yang nak beli lain tempat yang di tuju...
Takdala banyak sangat brang adha yang dibeli...
Ada la dalam 5 6 jenis...

Dah siap semua baru gi beli barang dapur...
Memang banyak...
Malas nak gi beli banyak kali...
Umi selalu beli untuk stok 1minggu je...

Lebih kurang kul 9mlm umi dah ontheway balik...
Coz adha dah ngamuk nak tido...
Gambar di dalam giant tak tangkap coz handset tinggal dalam kete...

*** Ini gambar masa nak gi Giant
*** Untuk Adha dari mama

*** Adha meragam minggu nie... Tido pun tak cukup

Tiada ulasan: