Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Isnin

Makan Angin...

Jumaat lepas kan cuti Maulidur Rasul...
Oleh kerana dek bosan dok di rumah tambah lagi dengan cuaca yang panas,
Umi mengajak suami keluar "makan angin"...

Macam jauh je tajuk entry di atas ...
Takda jauh mana pun...
Gi jalan tepi Laut je...
Panggil laut ke tempat nie???
Ntahla...
Yang umi nampak banyak kapal kat sini...

Nak di mana???
Di Tanjung Harapan Port Klang...
Saje gi jalan-jalan...
Nak gi jauh kena bajet dulu...
Gi yang dekat udah...
Janji tak panas dok dalam rumah...

Umi pegi pun dah petang...
lebih kurang kul 5 dari rumah...
Jadinye sampai Tanjung Harapan dalam kul 5.30petang...
Dok kat situ sampai kul 6.30petang...
1 jam je, bukan apa budak kecik ada nie takut tak tido malam pulak balik maghrib...
Tambah dok tepi air nie...

Meh kite tengok gambat masa kat Tanjung Harapan...

*** Gambar Adha yang nampak seronok

*** Abaikan muka mama Adha yang tembam and mata berkerut

*** Gambar Adha dengan ayah

***

*** Dalam perjalanan balik

*** Ragam adha semalam dan jalan-jalan di I-City akan menyusul 

2 ulasan:

AMIEROZIANA berkata...

dah dekat ngan rumah akak tuh.....tanjung harapan ...
umi akak dah bg alamt kat comment box kat crying baby contest tu ya

girl_perak berkata...

ye ke...
alahai...
kalo tahu blh kite jumpa