Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Isnin

Kenapa Sampai Dua???

Nak tau apa yang sampai dua???
***

***

***

***



Kipas ni ha kena dua...
Malam tadi panas sangat,...
Adha menangis kepanasan...
Tu la kipas sampai dua...

Sebenarnye ada 3 kipas...
1 lagi kipas syiling, kipas syiling ni tak kuat...
Pasang number 5 macam number 1 dia pusing...

*** Ini gambar tido waktu siang semalam... tak berbju Adha...


*** Ini gambar malam tadi... Baru lepas nangis nak tido tak boleh....



*** Ni gambar dekat I-City, bawa adha keluar sampai tertido...

Masa kat sini umi tak turun pun...
Takda parking, orang ramai sangat...
Tangkap gambar dalam kete je...
Memang canti kat sini...
pelbagai bentuk lampu...


*** sebelum adha tido ni dia nagis tak berhenti, Umi dan suami bawa keluar naik kete pasang aircond terus tido... balik rumah nangis balik

4 ulasan:

alyyani berkata...

sian kat baby la kan. sama dgn adel, siang naik ruam panas. nia pun sama. mmg cuaca panas sgt. kite la yg teruk, dalam pantang badan masuk angin. tp sebab nak anak2 selesa kena ikutkan..

girl_perak berkata...

a.ah kak...
adha pun dh npk ruam naik kat kepala...
suami kata nak pasang air cond...
pasang kipas tiga tue pun baju adha basah lg

LYaFRINA berkata...

Nanti teringin nak dtg cni..
msti kanak2 suka punya tgk api2 y colourful tu...
Ermmm.. kna la byk2 bsabar umi.. budak kecik mmg mcm tu.. ada ragamnya.. bila dh besar sket tu ok la.. sama la mcm asya kecik dulu... ssah nk bwk jln.. nk ngis j..

**Kat cni pon pns sgt2 smlm.. mmg xleh nk tdo.. asya pon nagis.. knp erk???

girl_perak berkata...

kak lya;
marila... nanti dtg kol umi...
blh kite jumpa...
Nak pi cini kena gi awal...
coz takda parking...
Mungkin sebab panas kot kak...
kite org besar blh lg tahan panas...