Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Selasa

Jalan-jalan Di I-City bersama Mak Lang...

Malam tadi sepupu umi Mak Lang Adha datang...
Dia teringin sangat nak gi I-City tengok lampu yang cantik-cantik tue,,..
Macam orang ngidam je kan...


Umi keluar dr rumah kul 8 lebih(malam) and sampai dlm 8.20...
Alhamdulillah tak ramai orang parking pun senang...
Kalo datang hr cuti confirm ramai and parking takda...

Mula-mula sampai seronok sangat...
Umi masuk ni dah 3 kali umi datang tapi 2 kali datang pastu balik...
Masa tue parking penuh, pastu kalo ada pun jauh...
Tak larat la nak jalan...
Bawa si debab tue...
Hehehe
Tapi mujur la malam tadi tak ramai and tak hujan...
Kalo ramai confirm umi balik...

Meh la kite layan gambar masa umi dan Mak Lang Adha kat I-City;

*** Ni gambar dengan sepupu umi (Mak Lang)

*** Gambar dengan si Debab


*** Gambar dengan Ayah


*** Gambar dengan bangau


*** Cantikkan???


*** Cantik juga...


*** Mama berposing


Gambar tak banyak coz Adha dah meragam nak tido...
Kalo guna stroller confirm Adha dah tido...
Sebenarnye banyak tempat lg umi tak pusing...
Dah tak larat.. Lain kali pulak datang kite pusing puas2...

*** Last sekali ontheway balik rumah Adha dah tido nyenyak sampai kul 1pgi...

*** Malam tadi suami sakit gigi 1 malam tak tido... Nantikan cerite kat klinik plak yea...
*** Nampak kurus tak umi, jgn terkejut yea berat umi dah tinggal 43kg... Aduh...  sebelum pregnant 46kg...

2 ulasan:

LYaFRINA berkata...

comelnya.. tringin nak kesini..
kalo lya ke shah alam.. blh la jumpa kan.. Dulu pon lya pernak stay kat seksyen 13.. kat apartment giant tu.

girl_perak berkata...

boleh aje..
marila kak...