Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Khamis

HaPPy BiRtHdAy iMaN..

Ha dah setahun ke umur Iman???
Macam baru smlm je dapat berita Kakak bersalin kan Iman...
Rupanya dah besar dah anak saudara umi yang pertama...

Hari nie 11 March 2010 adalah hari ulang tahun kelahiran Anak Saudara umi yang pertama...
Iman adalah anak kakak umi...
Satu-satunye anak saudara umi yang umi sayang...
Kalo ada arwah abang sulung umi mesti dh ada dua anak saudara umi dan ada 3 cucu mak umi...

Esok umi akan pulang ke kampung selepas habis time keje...
Nak balik bg hadiah kat Iman dan menyambut hari jadi nye yang pertama...

Iman ni kalo ikutkan sebaya je dengan anak umi..
Cuma beza bulan je...
Iman lahir awal tahun Adha pula Hujung tahun...
Jadi Iman besar dulu la...
Kalo time raya tahun nie Iman dah boleh jalan Adha dok je kat rumah...
Hihihi...

To Iman;
Makcik berdoa agar Iman diberi kesihatan yang baik, jadi anak yang taat pada Ummi dan Ayah, taat pada perintah Tuhan and jangan nakal-nakal tau...

*** Ini gambar Iman yang latest

*** Tak sabar plak nak tunggu Adha setahun... hihihi

Tiada ulasan: