Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Jumaat

Hajat ku tercapai...

Sudah lama umi idamkan benda nie...
Sejak umi ngandung kan Adha lagi...
Tapi pernah kesampaian...

Tapi hari ni hajat umi telah kesampaian...
Lepas sudah rasa hajat umi untuk kegunaan Adha...
Tidak la lagi umi rasa bersalah dalam diri...

Walaupun apa yang umi hajatkan takdala penting sangat...
Tapi umi rasa umi harus tunaikan apa yang umi nak...

Alhamdulillah tengah hari tadi umi dah beli and tunggu habis basuh baru gunakan pada Adha...
Umi dapat beli dengan harga murah...
Tidak banyak pun beli just nak wat kegunaan di hari cuti sahaja...

Nak tahu apa yang umi beli tak???
Jangan gelak tau...

"""""


"""

"""



"""


"""

*** Inila barang yang lama dah umi hajatkan... macam penting sangat je kan... tapi bg umi penting blh menjimatkan perbelanjaan

Tiada ulasan: