Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Isnin

Bonding Moment With Opah Contest

Kali ni umi nak join contest yang dianjurkan oleh Pn Apash...
Nak tahu lebih lanjut maklumat dan syarat penyertaan sila klik SINI...

Jadi gambar yang umi pertaruhkan adalah;

 Nama Anak ; Muhammad Dzal Adha Bin Muhammad Hasry
D.O.B ; 26 November 2009
Nama Ibu ; Ummi Kalthum Binti Mohd Nasir
Nama Opah ; Sharifah Binti Mohamad
Umur Ketika gambar diambil ; 3 bulan ++



Ini plak gambar selingan.. Gambar adha dengan opah dan tokwan... Masa ni nak hantar opah &dan tokwan adha balik kelantan... tengah tunggu kereta api tiba...
Fresh lagi tau gambar nie..

*** Adha dah sihat... Cuma tinggal batuk je lagi...

3 ulasan:

LYaFRINA berkata...

gud luck

alyyani berkata...

nia pun ada opah ni, mcm best je contest ni. heheh.. gud luck to adha. nmpk besar dah adha..

girl_perak berkata...

join la kak...
mna tau ada rezeki...
a.ah ramai org ckp umur adha 5bulan