Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Selasa

Alahai en GG...

Bulan nie umi rasa dah 3 kali umi gi klinik...
Mula-mula Adha, pastu umi and sekarang hubby...
Umi dan Adha gi klinik kerana badan tak sihat...
Tapi en Hubby gi klinik kerana en GG...
Huhuhu...

Malam tadi balik je dr I-City en Hubby dah bagi tahu en GG dia sakit...
Gi la kedai beli ubat untuk en GG...
Hilang kejap rasa sakit...
Tapi kan,
Setengah jam lepas tue en Hubby bagi tahu en GG dia sakit lagi...
Kali nie lagi teruk...
Makan pun dah tak boleh...
Mula umi nak bising...
Berapa kali dah umi cakap gi klinik kalo en GG tue sakit...
Tapi dia buat tak tahu je...

Yang pelik nye en Hubby nie boleh gi bantai minum ais...
Air sirap umi buat letak dalam peti pagi tadi tengok dah habis...
Umi cakap la., kan ke en GG tue sakit kenapa bg minum ais lagi???
Kan bertambah sakit...
Tau apa yang en Hubby jawab???
Bila minum ais sakit en GG kurang...
Tapi apa yang umi tengok kan bertambah sakitla...
Last2 laki bini tak tido gara2 en GG nie sakit...
Nasib baikla adha tak meragam malam tadi...

Pagi tadi umi paksa juga en Hubby gi klinik check en GG...
Nak gi klinik confirm umi kena gi sekali...
Kalo tak dia tengok orang ramai  confirm en Hubby balik punye...
Tdi pun hampir-hampir dia nak balik...
Bila umi kata kalo en GG tue sakit jangan ganggu umi tengah malam lagi yea...
Barula en Hubby tunggu...

Orang memang ramai giler kat klinik tue...
En Hubby dapat number 3035...
Kalo tak kerana en GG tak kuasa umi nak teman...
Habis dia check doc suruh datang lagi minggu depan...
Coz en GG tak boleh dibuang coz sakit and bengkak...
Bagi ubat je terus balik...

Malasnye rasa nk dtg balik...
Tapi ap nak buat...
Kalo tak nanti en GG buat hal lagi terus tak tido lagi smpi pg...


*** Masa ni adha baru bangun titon


*** Suka sangat hisap tangan ayah


*** Dah nak tido kembali

*** Mata ngantuk nie... Nak titon

Tiada ulasan: