Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Khamis

Lawatan ke Tapak Office Baru Dan Lunch...

Untuk pengetahuan kawan2 insyallah penghujung bulan 2 ini
Umi dan staff di pejabat Umi bekerja akan berpindah office baru...
Seronoknye...
Tengah hari tadi(baru je ni tau), semua staff telah pergi  melawat tapak projek dan highway yang hampir siap dan dibuka dalam bulan Mei ini...
Tak sabar rasanye nak pindah office baru..
Macam dalam hotel rasanye...
Mari kite tengok gambar yang Umi tangkap tadi..

"""""

""""

""'
*** Ini gambar dari hadapan banggunan pejabat yang bakal diduki oleh Umi dan staff lain...
Ramai2 tue masa nak masuk pintu utama
Meja tue pula adalah tempat receptionist yea...


*** Ini pula gambar sekitar di dalam banggunan...
Umi paling suka gamabr lampu tue tau...
Nampak eksklusif sangat2...


*** Ini pula gambar banggunan depoh dan plaza tol...

Selepas habis melawat tapak projek, Umi dan staff telah gi makan-makan di Restoran Pak Su corner,...
Memang sedap...
Boss yang belanja...
Ty Boss


*** Inila antara lauk yang Bos order...


1 ulasan:

LYaFRINA berkata...

cun bgunan baru.. msti x-cited kan..
lya pon nanti akn pindah pej baru gak.. tp kat blakang ofis lama ni jer... still tepi laut... sbb dh company shipping kan.. mmg x sabo sgt2 nk duk tempat baru.. tp lg best kalo blh duk tgh bandar.. hehehehe