Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Isnin

Balik kampung...

Jumaat lepas habis je keje umi dalam kul 8.45mlm terus gerak balik kampung kat kelantan...
Jauhnye umi rasa..
Gambar mula2 tue masa umi bg Adha tido dulu coz takut dia nangis bila naik kete..
Tapi bila naik je kete dia jaga...
Tak sampai setngah jam kereta bergerak Adha dah nangis..
Puas di pujuk baru nak tido ....
Lastly mama dia pun tertido..
Tak sedar bila gambar umi tgh tido ditangkap....
Umi sampai umah mertua lebih kurang kul 3pagi...
Penatnye,,, balik keje terus balik kampung...



Ini gambar hari kedua umi di rumah mertua...
Tak banyak aktiviti dilakukan just dok bersembang sambil tengok tv...
Sebelah petang baru keluar berjalan...
Gambar masa berjalan takda coz handphone tertinggal...
Gambar budak kecil yang dipegang tue adalah anak saudara umi yang skait hari tue...
Badan dia memang sihat tapi sakit...
Dia jenis cepat tarik dan kuat nangis...
Bulan 3 nie jumpa doktor pakar coz nak buat appoinment bagi operation kepala...
Tak silap umi air dah banyak dalam kepala dia...
Kesian...
Dah nak masuk 8bulan senyum, meniarap pun tak boleh...
Hanya nangis...
Masa gambar ni tangkap Adha tengah tido...
Sepupu dia yang henjutkan...


Ini gambar masa dah nak ontheway balik shah alam...
Lebih kurang kul 6ptg umi berangkat balik ke shah alam...
Seperti biasala Adha,
Bila naik kete walaupun tengah tido mesti dia terjaga..
Pastu nagis...
Terpaksala umi pegang sampai dia berhenti nagis and tido...
Letak je bawah nangis...
Umi balik terus tidak berhenti mana2...
Umi sampai dalam kul 11.30malam...

*** Bertuahnye anak umi nie...Rasa malas dah nak gi mana2 naik kete...
Dia mesti nangis bagai nak tercabut anak tekak...




Tiada ulasan: