Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Rabu

Baby Crying Contest

Kali ni umi nak join contest Anjuran Kak Pah...
Nak tahu syarat untuk menyertai contest ni klik je di sini...

******


****

***

**

*

Nama Baby ; Muhammad Dzal Adha
Umur Baby ; 2bulan ++

*****
Gambar nie umi tangkap masa Adha menagis kerana hidung tersumbat...
Yeala payah Adha nak minum susu...
Alhamdulillah sekarang dia dah ok...
Adha nie ada 1 lagi tabiat menangis...
Iaitu bila nak pakai baju selepas mandi...
Tapi takda pula gambar masa nak pakai baju...

Gambar selingan sahaja;

*** Ni gambar nangis masa jatuh dr buaian
*** Ni nangis masa marah kena bedung

4 ulasan:

AMIEROZIANA berkata...

umi hr tu saya main2 jer tak tau lak blh dapat hadiah la pulak...rasa segan la pulak......

girl_perak berkata...

la apa plak nk segan...
blhkan bg alamat...
atau nak umi htr kat rumah...
heheh

kakpah berkata...

alalala... syiannya muhammad. betul2 nangis sakan tu..

AMIEROZIANA berkata...

ok, umi leh hantar kat ofis akak lah...sebab kat rumah memang takder org...

roziana wan salleh
schutter malaysia sdn bhd
no. b1-61-2, jalan batu nilam satu
bandar bukit tinggi
41200 klang, selangor

ni no phone akak 012-6518294

susah2 jer...

apa2 pun gud luck untuk adha ya dalam contest nih....