Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Isnin

Tensionnye...

Apa nak jadi nie...
Umi tak boleh wat keje langsung nie...
Teringat kat anak...
Huhuhu...
Apa citer anak umi???
Dah mandi ke, minum susu dah ke, menangis ke???
semuanye main dalam pikiran umi...
Terbayang senyuman dia..
Insyallah time rehat nanti umi nak pergi rumah ngasuh...
Boleh nyusukan dia...
Umi lupa bawa breastpum la...
Dah bengkak..
Huhuhu..


*** Rindunye mama pada Adha...


5 ulasan:

LYaFRINA berkata...

waa... biasala tu ummi.. dh 2 bln besama.. tba2 kna tgal.. lya pon g2 dulu 1st masuk keje.. nk ngis pon ader cz tringatkan asya.. nanti lama2 ok la tu..
umi BF erk??,, bgusla tu..

AMIEROZIANA berkata...

memang masuk kerja lepas pantang seksa sangat......rindu sangat kat anak ya la dah 2 bulan kan ngan kita tu seksa sangat tuh.....sabar ya.lama2 dah biasa nnt ok lah tu sikit.....

girl_perak berkata...

kak lya ; a.ah kak..mak mintak tinggalkan kat kg pun umi tak sanggup... umi BF kak... tapi sulam dengan susu botol juga...

Amieroziana ; a.ah memang terasa seksa... pg td baby mcm tau je nk kna tinggal.. sejam sekali dia bgn tak nk tido...
huhuhu

h4ni3 berkata...

salam umi
lama tak datang sini.. tau2 je rupanya umi dah bersalin. hihi.. sori ek

saba byk2.. mmg tu ler perasaan ibu2 berkerjaya bila kena tinggal anak. time tu jugak rasa mcm nak benti keje kan. :) saba ye

alyyani berkata...

masa belum masuk keje da practice hantar nia ke nursery. time tu mmg menangis kat umah terkenang kan dia. tp hati kena kuat.. lama2 mesti biasa. saba ye..