Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Jumaat

Melepaskan Rindu...

Malam nie umi akan bertolak balik ke kampung suami...
Untuk melepaskan rindu atok dan nenek Adha yang tak pernah tengok anak umi...
Kesian mak and  ayah mertua umi...
Nak datang tengok masa umi dalam pantang jauh pulak tu..
Yeala kelantan ke perak kan jauh...
Lagipun ayah mertua umi dah tak larat nak drive jauh2...

Umi juga risau bergerak balik malam...
Anak umi nie bukannye jenis nak naik kete sangat...
Kalo dan nangis apa pun tak guna...
Umi harap malam nie Adha tak meragam and perjalanan umi selamat sampai ke destinasi...
To atuk dan neneknye tunggu yea kepulangan Adha...


3 ulasan:

AMIEROZIANA berkata...

wah jelesnya adha balik kg...mesti tuk/nenek dia excited tu nak tengok cucu baru hehehe semoga adha tak meragam ya....

girl_perak berkata...

a.ah...
dah kol 2 3 kali tanya jd balik ke tak...
itula yang umi harapkan...

alyyani berkata...

oh tak pnh tgk lagi ye. have a safe journey ye. mmg jauh tu...