Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Rabu

Hadiah Lagi


Murah rezeki sungguh umi hari nie...
Masuk keje dapat hadiah lagi untuk Adha...
Hadiah nie umi dapat dr kawan sekerja umi iaitu Kak Nurul...
Thanks Kak Nurul...

Ini gambar selingan sahaja...
gambar nie di ambil pg td..
Adha malam td meragam and pg ni dah ceria balik...

*** Gambar ni umi ambik waktu dia tido malam td... puas nak bg tido...


,...
*** Ini gambar pg td... Dia dah nak mula main...
Seronoknye

1 ulasan:

alyyani berkata...

mmg syok bila dapat baby sebab tak putus2 dapat hadiah. stok pun bertambah2 kan? rezeki adha...