Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Selasa

Check-up 37 minggu


Hari nie umi telah pergi checkup untuk 37minggu...
Alhamdulillah semua sihat...
Cuma kepala baby je masih tinggi...
Baru masuk sikit je doc cakap...
Nampak gayanye ada peluang nak beraya dulu jumaat nie...
hehehe...
Tapi ada satu je umi kesalkan dengan klinik kerajaam nie...
Slow giler process nak wat checkup...
Umi dah kena 2 3 kali tapi boleh sabarla lg...
Lagi pun appoiment umi kul 10pg hari ni...
Selalu kul 8pg...
Nak tahu kenapa umi kata klinik kerajaan nie slow???
Pagi tadi masa dok tunggu umi di panggil umi adala bersembang dengan seorang kakak nie nak cucuk anaknye...
Masa tu tak silap umi dalam kul 9.45 pg...
Appoiment kakak tue kul 9.00pg
Bayangkanlah yea, umi kena panggil check bp, berat and tekanan darah dalam kul 10.30pg..
Tapi kakak tu nurse tak panggil lagi number nye...
Kakak tue dah 2 3 kali gi tanya knp lbt sgt coz number dia 2099 and umi plak 2110...
Nak tahu jawapan nurse kat kaunter tue apa???
Kad tak jumpa and harap sabar...
Jauh tak beza number tue and appoiment kul 10 dah nak siap dia ap pun takda lg...
Umi habis checkup dalam kul 11.30pg... Kakak tu masih tak di panggil..
Kesian kakak tue...
----------------------------
Apa pendapat korang yea kalo jadi kat korang???
Kenapa klinik kerajaan nie slow sangat???


Contest Si Manja Berkaca Mata

Kali ni umi nak join contest lagi... hehehe...
Contest kali ni dianjurkan oleh littlemishkah.blogspot.com
Syarat dia cukup senang bg umi la...
--------------------------------------

  • Buat satu entry pasal contest ni dengan title Contest Si Manja Berkaca Mata dan jangan lupa linkkan entry ini dalam post anda.
  • Upload gambar si manja anda yang berusia 1 hari hingga 4 tahun dengan aksi berkaca mata. Hanya sekeping gambar untuk seorang peserta diterima kay... jadi silalah pilih gambar anak anda yang anda rasakan terbaik.
  • Nyatakan nama dan umur si manja anda.
  • Jangan lupa letakkan banner contest ini di entry dan side bar blog anda.
  • Tinggalkan komen anda di sini dengan link entry blog anda.
  • Contest ini akan dinilai oleh Mr Hubby aka Abu Mishkah
  • Keputusan adalah muktamad dan akan diumumkan pada 20 Disember 2009.
Hadiahnye pula ialah;


Tupperware Legacy Floria Microwaveable Serving Set



3 X Hadiah saguhati ialah;

------------------------------------

jadi gambar yang umi pertaruhkan adalah;


Nama ; Muhammad Nur Iman
Umur ; 9 bulan