Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Isnin

Sempat tak???

Raya haji jumaat nie...
Ntah sempat ke tak umi sambut...
Perut dah mula tegang, tido pun dah tak lena, duduk pun dh tak senang,,,
Rindunye kat kampung...
Nak balik...
Harap2 boleh la balik raya nie...
Dah terbau ketupat dan gulai daging...
Nak buat sendiri boleh tapi nak juga air tangan ibunda tercinta....
(ngada-ngada je kan umi nie)
Lagi satu mak pun duk suruh balik...
Mak nak beli hadiah baby umi nanti mak cakap...
Mak nak gi beli takda kenderaan coz benda tue besar...
Apa yang korang pikir yea benda yang mak umi nak beli tue???

Ni yang buat umi tak sabar nak balik nie...
Moga baby kuar lepas raya yea sayang...
huhuhu...


Inila gambar umi sekarang yang hamil 9bulan... Tak nmpk perut pun

Kempunan!!!

Sedihnye...
Ingatkan boleh la lepaskan hajat nak gi tengok wayang sebelum bercuti panjang nie semalam...
Tapi tak boleh juga...
Nak nangis je rasanye..
Yea la,,, dah seminggu cerita tu keluar(2012),,, tapi semalam baru nak tengok...
Last1 hubby kata tak pyhla gi tengok kite beli DVD je...
Kecewa nye...
""""

"""

""

"
Tapikan pikir2 balik betul juga kot... Coz jiran umi cakap sound dalam wayang tu kuat giler tak elok untuk bayi dalam perut...
Lagipun umi pun dah saratkan, baby dah boleh dengar suara di luar...
Oleh kerana tak boleh nak gi tengok, suami telah membawa umi gi jalan2 kat kl and gi rumah adik ipar kat rawang...
Walaupun masih kecewa juga tak dapat tengok umi tetap menghappy kan diri...
Lastly balik dari rumah adik ipar suami singggah kat kedai DVD and belikan juga cerita itu walaupun DVD cetak rompak ...
Biarla asalkan boleh tengok juga...