Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Khamis

Pinky Lady Contest

Huhu... Tak sangka ada contest bertemakan Pink Colour..
Kebetulan umi pun minat colour pink jadi umi berminat nak join contest kali ni yang di anjurkan oleh

----------------------------------


K la ni la gambar yang umi pertaruhkan... gambar ni umi tangkap masa kat office and baru 1 bulan lepas kawin...
-----------------------------------
Ha nak tau knp umi suka colour pink???

Colour pink nie nampak lembut di mata umi... Dan umi rasa sejuk je mata bila umi melihat colour pink nie...
Jadi memang sesuai la untuk kaum hawa coz melambangkan keayuan and kelembutan seorang hawa di muka bumi nie... (Poyo je ayat ni kan)
And suami umi juga suka jika umi memakai colour nie...
Ini bermakna memang koleksi baju umi dalam almari tue memang penuhla colour pink...
Cuma satu je,,, tema perkahwinan umi tak colour pink because my mummy berminat colour purple...
Tapi apa-apa pun colour purple adalah colour kedua yang umi minat...
--------------------------------

Ha ni pula syarat-syarat nak sertai contest nie... kalo takda syarat bukan nama contest la yea...

  1. Buat satu entry bertajuk " Pinky lady Contest" dan mesti cerita serba sedikit tentang apa yang best dengan pink nie..


  2. Jangan lupa upload satu gambar sahaja yang serba pink(gambar kahwin tidak di galakkan)


  3. Copy banner di atas dan letakkan di bhgn entry masing2 dan jgn lupa link kan kepada http://ciare.blogspot.com/


  4. Banner nie juga harusla juga diletakkan di bahagian sidebar anda


  5. Dah semua buat letakkan link anda di ruang komen penganjur


  6. tarikh tutup contest ini adalah sebelum 27 November 2009..


  7. Keputusan akan diumumkan seminggu selepas raya haji... And hadiah masih misteri...


Anakku Ceria Give-away Contest

Selagi umi masih belum bercuti panjang,,, umi nak juga masuk contest lagi...
Manala tau kan ada rezeki untuk anak saudara umi... hehehe
Kali nie contest yang umi nak sertai adalah "Anakku Ceria Give-away Contest"...
Ia dianjurkan oleh Ibu Irfan ...


Inilah gambar yang umi pertaruhkan... Ini gambar anak saudara sebelah suami umi...
(gambar kabur, guna hst je)

Nama baby ; Iman
Umur ; 1tahun +++

-------------------------------------------
Cara -cara penyertaan contest nie adalah seperti berikut;



2. Be a follower of   http://jommainkutu.blogspot.com/

3. Put entry contest in your blog (sticky mode entry ya!) dengan gelagat anak anda yang paling ceria.

4. Copy the contest banner into the blog entry with the contest link in your entry  http://mystory-noriza.blogspot.com/

5. Place the Contest banner in your sidebar with link back to the contest entry (no link back will be disqualified)

8. Leave a comment on this post (Anakku Ceria Give away Contest) for me to pick up the winner.

Syarat -syaratnya pula;
 
1.Terbuka kepada ibubapa yang mempunyai anak/anak sedara/ di bawah usia 24 bulan.
2. Satu contestant 1 entry sahaja
3. Contest bermula dari 22 October 2009 sehingga 22 November Nov 2009
4. Proses pemilihan pemenang akan dilakukan oleh juri-juri yang dilantik oleh penganjur.
4.Gambar pemenang akan dipamerkan di blog penganjur
5.Proses pemilihan pemenang oleh juri adalah muktamad

Hadiahnya pula;
* 1 Vantage Cookware 3.0L




1.Hanya 1 pemenang akan dipilih dan akan memenangi dan ditaja oleh http://jommainkutu.blogspot.com/




BEST kan...Apa lagi join la sekarang snap gambar anak yang paling ceria