Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Jumaat

Apa dosaku...

Hari ni umi baru je nak ada mood.. Tapi mood umi tu macam disentap tak sampai 5 minit selepas umi gembira...
Menitis air mata umi hanya kerana kerenah org office yang ku sanjung selama nie...
Puas ku tahan air mata tapi terjatuh juga hari nie...
Umi tahu diri umi kecik saje di mata tapi setiap manusia mesti ada buat kesilapan...
Umi akui umi pernah melakukan kesilapan tapi janganla di hukum sebegini...
Puas di tanya, puas diselidik dan puas juga umi meminta maaf tapi tidak siapa peduli...
Sakitnya hati umi tidak terkata...
Hilang sudah kegembiraan umi yang hanya seketika tadi muncul...
Hilang sudah senyuman yang umi lihat malam tadi...
Yang ada hanya kesakitan hati dan air mata yang muncul...


....

Ikan oh... ikan...


Hehehe semalam suami umi telah membeli sebuah aquarium... Walaupun masih kosong tapi umi tetap suka...
Cuma ikan nye kecik... Tak nampak sangat dalam gambar... Hehehe, tunggula 2 3 hari lagi mesti banyak ikan dalam tue...
(sejuk mata umi memandang aquarium nie)

Baby Face...


(gambar tak berapa jelas)
Inila gambar ultrasound baby umi yang dah nak masuk 36 minggu...  Gembira tak terkata masa scan tu baby tengok umi dan hubby... Dengan mata terbuka... Tapi masa nak print baby dah pejam mata balik...
Tak sabar nak tunggu baby keluar coz nak tengok dan main dengan baby... Umi seronok membaca blog kawan2 yang sudah mempunyai cahaya mata... Comey sungguh gambar anak-anak kawan umi...