Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Khamis

Sorry...

Kepada kengkawan umi, umi minta maaf coz tiada apa yang nak di kongsikan..
Umi macam tak berapa nak ada mood coz badan tak berapa nak sihat...
Perut rasa memulas je 2 3 hr nie and baby pun aktif...
Lgpun dah nak cukup 36minggu...

Umi minta maaf yea kalo blog umi tak di update...

Sorry...