Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Khamis

CUTEST BABY IN BLUE CONTEST

Ha... Ni umi nak cuba satu lagi contest iaitu "CUTEST BABY IN BLUE CONTEST''. Nak tau sapa penganjur contest nie??? http://elizakru.blogspot.com/ aka kak eliza...Contets nie dianjurkan sempena anniversary kak eliza yang ke-5 tau pada 17 november ini... Semoga berpanjangan...


24 Oktober 2009 hingga 17 November 2009

Nak tau apa syarat untuk menyertai contest nie??? Jom kite baca sama2 syarat yang di minta....


  1. Dah tentula terbuka kepada semua blogger yang menjadi flower secara langsung atau tidak langsung dengan penganjur...


  2. Mesti tiada paksaan menjadi Flower kepada kak eliza(dengan rela hati)


  3. Ni wajib... jangan lupa linkkan - elizakru.blogspot.com di blog anda


  4. Banner kat atas tue mesti di add kan di side bar blog masing2 and jangan lupa link kan kepada penganjur...


  5. Silala buat special entry tentang contest nie dan upload la gambar baby in blue... Tak kirala baju biru ke. kasut biru ke... as long ada biru


  6. Pastu jangan lupa tinggalkan link url anda di comment penganjur... Ini memudahkan pihak penganjur menjenguk penyertaan anda...


  7. Semestinye pemenang akan dipilih oleh pengadil profesional berdasarkan kecomelan dan kualiti gambar baby anda yang menarik perhatian juri...


  8. Had umur peserta adalah dari Newborn ~ 5Tahun


  9. Oleh kerana contest ini sempena anniversary penganjur yang ke-5 jadi akan ada LIMA pemenang

p/s: jangan lupa tau sertakan nama baby and umur tau...


------------------------------------------------------------------
Jadi gambar yang umi pertaruhkan bukan la anak umi coz anak umi keluar bulan 12 nie... jadi umi pertaruhkan gamabr anak buah umi... harap penyertaan umi di terima...
Inila gambar yang umi pertaruhkan...


Nama Baby ; Nur Hasya
Umur ; 1 tahun
D.O.B ; 11 June 2008


Nama Baby ; Muhammad Nur Iman
Umur ; 9bulan

Jadi inila gambar yang umi pertaruhkan... Dua2 anak saudara umi... Tahun depan baru boleh letak gambar anak sendiri...

Gambar sebelum dan selepas kawin

Ish teringat pulak zaman sebelum kawin kan... Dulu manja je dengan mak, keluar dengan kawan2, pakai baju apa pun boleh... Tapi sekarang kena jaga suami je... Nak manja dengan mak pun tak boleh sangat and kawan2 pun dah jarang boleh nak ajak keluar coz dorang masih belum kahwin... hehehe...
Umi sebelum kawin takdala bebas sangat macam org lain... Masih ada batasan nye...
Ni ada gambar umi sebelum kawin...


* Inilah gambar kawan yang paling rapat dengan umi... Sekarang hanya sembang dalam handset je.. kalo umi balik dah jarang dorang nak datang rumah coz segan dengan suami umi... huhu



* Seksi tak... baju ni sebenarnye ada cover dia tapi coz panas sangat baru balik dari jalan dengan mum buangla cover dia tue tinggal yang nie... Bju nie umi masih pakai lagi tapi sebelum ngandungla,...



* Ini gambar masa bulan puasa thn lepas... Dulu free hair tak pakai tudung sangat...


* Ini la gambar umi dengan mum... masa nie umi dah jadi tunangan orang... serupa tak muka...
------------------------------------------------------------------------------


Ini pula gambar selepas kawin... Kebanyakkan gambar semua pakai tudung...


* kalo tak silap umi gbr ni 2minggu selepas kawin kot... masa nie kat pejabat...



* Ini gambar selepas hampir sebulan kawin... Depan KLCC jalan2 dengan suami...



* Inila gambar terbaru umi... Yang sedang hamil 8bulan sekarang... Huhu