Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Selasa

" Contest Unik & Anggun Bersama D'Nur Boutique"

Contest lagi... Kali ni bukan unutk baby tau tapi untuk mummy baby...
Contest ni dianjurkan oleh D'Nur Boutique...



Nak tau apa syarat-syaratnye... Jom tengok kat bawah...

1) Terbuka kepada kesemua pengunjung secara langsung & tak langsung, mengikuti, terjumpa atau terbaca blog saya ini ............ ( Pelanggan D'Nur Boutique satu bonus )

2) pastu link kan blog D'Nur Boutique kt bloglist korang...

3) mesti join followers D'Nur Boutique

4) Copy logo contest & letakkan kat sidebar blog korang bersama link D'Nur Boutique...

5) buat entry khas kt blog korang dengan tajuk"Contest Unik & Anggun Bersama D'Nur Boutique"....(tajuk nie jer yg diterima k)

6) letakkan gambar yg nak dipertandingkan...

7) lastly, tinggalkan komen anda semua di entry nie berserta nama penuh, alamat, no tpn, email


So gambar yang umi pertandingkan ialah;

''''

'''

''

'

" Contest Unik & Anggun Bersama D'Nur Boutique"





*** gambar ni umi tangkap masa dalam perjalanan balik kelantan...