Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Khamis

Gambar sebelum dan selepas kawin

Ish teringat pulak zaman sebelum kawin kan... Dulu manja je dengan mak, keluar dengan kawan2, pakai baju apa pun boleh... Tapi sekarang kena jaga suami je... Nak manja dengan mak pun tak boleh sangat and kawan2 pun dah jarang boleh nak ajak keluar coz dorang masih belum kahwin... hehehe...
Umi sebelum kawin takdala bebas sangat macam org lain... Masih ada batasan nye...
Ni ada gambar umi sebelum kawin...


* Inilah gambar kawan yang paling rapat dengan umi... Sekarang hanya sembang dalam handset je.. kalo umi balik dah jarang dorang nak datang rumah coz segan dengan suami umi... huhu



* Seksi tak... baju ni sebenarnye ada cover dia tapi coz panas sangat baru balik dari jalan dengan mum buangla cover dia tue tinggal yang nie... Bju nie umi masih pakai lagi tapi sebelum ngandungla,...



* Ini gambar masa bulan puasa thn lepas... Dulu free hair tak pakai tudung sangat...


* Ini la gambar umi dengan mum... masa nie umi dah jadi tunangan orang... serupa tak muka...
------------------------------------------------------------------------------


Ini pula gambar selepas kawin... Kebanyakkan gambar semua pakai tudung...


* kalo tak silap umi gbr ni 2minggu selepas kawin kot... masa nie kat pejabat...



* Ini gambar selepas hampir sebulan kawin... Depan KLCC jalan2 dengan suami...



* Inila gambar terbaru umi... Yang sedang hamil 8bulan sekarang... Huhu




3 ulasan:

LYaFRINA berkata...

WOIIII...VERY THE SEKSISSSS..... HIHIHI..BIASA AH ZAMAN MUDA-MUDI.. aCTUALLY...LYA BLUM KAWIN DULU PON FREE HAIR..PAH KAWIN PON FREE HAIR.. N XLAME PAHTU...MULA BTUDUNG... TP SKRANG NI PUN KDANG2 PERNAH GAK T'FREE HAIR... MUKA UMI=MAK UMI....

girl_perak berkata...

banyak lg gbr seksi... tp tak nk upload coz npk tulang dada... kurus sgt... Umi pun kdg2 free hair jugak pas kawin...
ye ke sama??? anak mak

mamazana berkata...

salam...thanks singgah ye... take care.