Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Rabu

Pregnant 34 minggu

Pejam celik-pejam celik tak sangka dah nak dekat due... Takut pun ada,,, happy pun ada... Sekarang kandungan umi dah masuk 34 minggu... Baby pun dah besar and makin aktif... Macam tak sabar nak keluar bila dia bergerak...
Segala persiapan unutk baby semua dah standby dalam kereta. Termasukla barang umi untuk pi hospital pun dah sedia... Bukan apa semalam umi pi klinik coz perut memulas mcm nk period and sakit sangat pinggang... Lastly doktor suruh balik rehat because itu adalah salah satu tanda nk bersalin... Takutnye... Umi baru 34 minggu takkan dah nak due... Risau umi...
Alhamdulillah pas doktor bg mc half day, umi balik rehat di rumah... dalam kul 4.30petang sakit yang umi rasa pagi tadi dah berkurangan... Nasib baik tak bersalin... hihi...
Tapi nak jadikan cerite,,, mak umi yang kat kampung jadi gelabah kerana anak dia dah sakit... Ini gara2 suamiku yang menelefon mak bg tahu yang umi dah sakit... Kesian mak tak pasal2 risaukan anaknye... Dah la jauh nak datang rumah ku di sini... Apa2 pun mak,, anakmu minta maaf yea...


*** Inila perut umi ketika usia kandungan 34minggu...

3 ulasan:

LYaFRINA berkata...

haaa...akhirnya blh gak tgal komen.... ape2 pun dkat2 due tu..slalu la bhati2... peka thadap diri.. byk check internet, tgk tnda2 klahiran... ape2 pun k.lya doakn agr smuanya slamat.. x sbr nk tgk baby umi..

girl_perak berkata...

ty kak...
nanti bila umi dah due umi send gbr baby kat kak...

LYaFRINA berkata...

okehhh umi...sedia menanti...