Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Khamis

Pinky Lady Contest

Huhu... Tak sangka ada contest bertemakan Pink Colour..
Kebetulan umi pun minat colour pink jadi umi berminat nak join contest kali ni yang di anjurkan oleh

----------------------------------


K la ni la gambar yang umi pertaruhkan... gambar ni umi tangkap masa kat office and baru 1 bulan lepas kawin...
-----------------------------------
Ha nak tau knp umi suka colour pink???

Colour pink nie nampak lembut di mata umi... Dan umi rasa sejuk je mata bila umi melihat colour pink nie...
Jadi memang sesuai la untuk kaum hawa coz melambangkan keayuan and kelembutan seorang hawa di muka bumi nie... (Poyo je ayat ni kan)
And suami umi juga suka jika umi memakai colour nie...
Ini bermakna memang koleksi baju umi dalam almari tue memang penuhla colour pink...
Cuma satu je,,, tema perkahwinan umi tak colour pink because my mummy berminat colour purple...
Tapi apa-apa pun colour purple adalah colour kedua yang umi minat...
--------------------------------

Ha ni pula syarat-syarat nak sertai contest nie... kalo takda syarat bukan nama contest la yea...

  1. Buat satu entry bertajuk " Pinky lady Contest" dan mesti cerita serba sedikit tentang apa yang best dengan pink nie..


  2. Jangan lupa upload satu gambar sahaja yang serba pink(gambar kahwin tidak di galakkan)


  3. Copy banner di atas dan letakkan di bhgn entry masing2 dan jgn lupa link kan kepada http://ciare.blogspot.com/


  4. Banner nie juga harusla juga diletakkan di bahagian sidebar anda


  5. Dah semua buat letakkan link anda di ruang komen penganjur


  6. tarikh tutup contest ini adalah sebelum 27 November 2009..


  7. Keputusan akan diumumkan seminggu selepas raya haji... And hadiah masih misteri...


4 ulasan:

ciare (^_^)v berkata...

salam. hye umi. thanks sbb join :)

anyway xpe nti ciare umumkan pemenang..kalo umi menang nti ciare pos lah adiah :)

gudluck yea. dan gudluck utk bersalen.moga2 segala2nya dipermudahkan =p

Eryati berkata...

jom join my kontes ya

ciare (^_^)v berkata...

salam hye umi :) tq join & gdluck :)

h4ni3 berkata...

aisey.. takleh la nak join.. sbb akak tak suka pakai pink. tak sesuai! hehehe