Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Isnin

My Sweet Little Shop Giveaway

Ha kawan-kawan kali ni umi terjumpa lagi satu contest yang baru... Contest ni kalo kawan nak tahu ia di anjurkan oleh My Sweet Little Shop Giveaway... Ia dianjurkan sempena pembukaan onlinebabyshop oleh My Sweet Little Shop Giveaway...


Kalo kawan-kawan nak tahu syarat yang diminta amat senang... Jom kite baca kat bawah ni yea....

"""""

"""

""

"




30 November 2009
(Tarikh Tutup)


  1. Macam selalu,,, kite mestila jadi follwers dan add la my sweet little shop di blog kite...(Done)


  2. Jangan pulak kite lupa nak letak banner kat atas nie di sidebar masing-masing and jangan lupa yea link kan ke giveaway ini...(Done)


  3. Yang ketiga buatla entri pasal giveawy nie.. (Done)


  4. Jangan pulak doa excitted sangat nak join kite lupa plak nak link back kepada blog nie...(Done)


  5. Lastly u all mestila tinggalkan link korang kat bahagian komen my sweet little shop...(Done)

Nak tau cara pemilhan pemenang???

Cara pemilihan adalah secara cabutan bertuah... Kiranya sapa yang bertuah je la menang... My sweet little shop akan memilih 3 orang pemenang...
Jadi apa kite tunggu lagi,,, mohla kite ramai-ramai join contest nie... Mana la tau ada rezeki kite menang...
hehehehe...

Ha tak lupa juga... Sambil Join contest nie jangan pula lupa and jenguk-jenguk barangan yang di jual di blog my sweet little shop yea... Murah-murah je...

Nak tau lebih lanjut kunjungi blog my sweet little shop...

Tiada ulasan: