Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Isnin

Kempunan!!!

Sedihnye...
Ingatkan boleh la lepaskan hajat nak gi tengok wayang sebelum bercuti panjang nie semalam...
Tapi tak boleh juga...
Nak nangis je rasanye..
Yea la,,, dah seminggu cerita tu keluar(2012),,, tapi semalam baru nak tengok...
Last1 hubby kata tak pyhla gi tengok kite beli DVD je...
Kecewa nye...
""""

"""

""

"
Tapikan pikir2 balik betul juga kot... Coz jiran umi cakap sound dalam wayang tu kuat giler tak elok untuk bayi dalam perut...
Lagipun umi pun dah saratkan, baby dah boleh dengar suara di luar...
Oleh kerana tak boleh nak gi tengok, suami telah membawa umi gi jalan2 kat kl and gi rumah adik ipar kat rawang...
Walaupun masih kecewa juga tak dapat tengok umi tetap menghappy kan diri...
Lastly balik dari rumah adik ipar suami singggah kat kedai DVD and belikan juga cerita itu walaupun DVD cetak rompak ...
Biarla asalkan boleh tengok juga...



3 ulasan:

AMIEROZIANA berkata...

aa t tkejut2 baby lam perut tu! kesian dia..tak gi pureen warehouse sale ker????

girl_perak berkata...

a.ah...
tak pegi pun kak...
suami kna keje...
and hujung bulan nie tak cukup bajet plak nk gi shopping... hehehe

alyyani berkata...

umi, masa pregnant dulu bukan risaukan sound system dia. tp risau kan tmpt duduk yg tak selesa. mau sakit pinggang 2 jam dok dalam wayang. kalau tgk hindustan lagi haru. heheh..