Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Khamis

CUTEST BABY IN BLUE CONTEST

Ha... Ni umi nak cuba satu lagi contest iaitu "CUTEST BABY IN BLUE CONTEST''. Nak tau sapa penganjur contest nie??? http://elizakru.blogspot.com/ aka kak eliza...Contets nie dianjurkan sempena anniversary kak eliza yang ke-5 tau pada 17 november ini... Semoga berpanjangan...


24 Oktober 2009 hingga 17 November 2009

Nak tau apa syarat untuk menyertai contest nie??? Jom kite baca sama2 syarat yang di minta....


  1. Dah tentula terbuka kepada semua blogger yang menjadi flower secara langsung atau tidak langsung dengan penganjur...


  2. Mesti tiada paksaan menjadi Flower kepada kak eliza(dengan rela hati)


  3. Ni wajib... jangan lupa linkkan - elizakru.blogspot.com di blog anda


  4. Banner kat atas tue mesti di add kan di side bar blog masing2 and jangan lupa link kan kepada penganjur...


  5. Silala buat special entry tentang contest nie dan upload la gambar baby in blue... Tak kirala baju biru ke. kasut biru ke... as long ada biru


  6. Pastu jangan lupa tinggalkan link url anda di comment penganjur... Ini memudahkan pihak penganjur menjenguk penyertaan anda...


  7. Semestinye pemenang akan dipilih oleh pengadil profesional berdasarkan kecomelan dan kualiti gambar baby anda yang menarik perhatian juri...


  8. Had umur peserta adalah dari Newborn ~ 5Tahun


  9. Oleh kerana contest ini sempena anniversary penganjur yang ke-5 jadi akan ada LIMA pemenang

p/s: jangan lupa tau sertakan nama baby and umur tau...


------------------------------------------------------------------
Jadi gambar yang umi pertaruhkan bukan la anak umi coz anak umi keluar bulan 12 nie... jadi umi pertaruhkan gamabr anak buah umi... harap penyertaan umi di terima...
Inila gambar yang umi pertaruhkan...


Nama Baby ; Nur Hasya
Umur ; 1 tahun
D.O.B ; 11 June 2008


Nama Baby ; Muhammad Nur Iman
Umur ; 9bulan

Jadi inila gambar yang umi pertaruhkan... Dua2 anak saudara umi... Tahun depan baru boleh letak gambar anak sendiri...

1 ulasan:

E.L.I.Z.A berkata...

Salam umi,
wah dh xlama nk dpt bby.syoknya! tahniah tahniah..

btw, comei² anak sedara umi

overall, lulus >_<