Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Jumaat

Apa dosaku...

Hari ni umi baru je nak ada mood.. Tapi mood umi tu macam disentap tak sampai 5 minit selepas umi gembira...
Menitis air mata umi hanya kerana kerenah org office yang ku sanjung selama nie...
Puas ku tahan air mata tapi terjatuh juga hari nie...
Umi tahu diri umi kecik saje di mata tapi setiap manusia mesti ada buat kesilapan...
Umi akui umi pernah melakukan kesilapan tapi janganla di hukum sebegini...
Puas di tanya, puas diselidik dan puas juga umi meminta maaf tapi tidak siapa peduli...
Sakitnya hati umi tidak terkata...
Hilang sudah kegembiraan umi yang hanya seketika tadi muncul...
Hilang sudah senyuman yang umi lihat malam tadi...
Yang ada hanya kesakitan hati dan air mata yang muncul...


....

5 ulasan:

AMIEROZIANA berkata...

sabar umi....nanti baby sedih jugak ...memang manusia banyak ragam....sabar jer la ek..

girl_perak berkata...

ntahla kak..
byk kali dh berlaku tapi umi dh sabar...
kali ni tahap kesabaran umi dh melebihi batas...
kalo tak pikir baby dalam perut lama dah hilang sabar

alyyani berkata...

sape yg buat umi mcm ni? tapi mmg time pregnant mood swing skit. cepat sensitif & cepat stress. saba ok! manusia ni mmg macam2 perangai..

LYaFRINA berkata...

knp ni ummi??? ape masalah ni??? jom YM.... ape2 pun byk sbr..

girl_perak berkata...

kak allya; org dalam office juga kak... selama nie kite hormat dorang sebgai kakak tapi ini yang jd.. ty bg semangat kat umi...

Kak Kya; masalah kecik yang dibesarkan... jadi mcm nie la... ok kita chat kat ym