Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Rabu

Sekitar Open House Syarikat...

Semalam iaitu 6 Oktober 2009, syarikat di mana tempat umi bekerja telah menganjurkan open house... best sangat... Dapat berkumpul ramai2... Umi bekerja dengan syarikat Tol... setakat Prolintas mempunyai 3 Tol dan 2 sudah operasi dan satu lagi insyallah tahun depan dalam bulan March(3) akan beroperasi... Di sini umi sertakan sedikit gambar sekitar majlis tersebut... Tak banyak sangat gambar coz guna handphone aje... Nanti bila dapat gambar yang lain umi upload lagi yea...


Ini gambar umi dengan staff tempat umi bekerja... umi yang tgh2 tu.. dah tembam sikit coz pregnant 7bulan.


Ini gambar member umi yang dh tak tahan lapar dan ngantuk.. jadi buat muka ceria... hehehehe


Ini gambar yang paling umi suka... penyanyi tu tiba2 je mari suruh kak hani menyanyi... apa lgi sesi tolak mikrofon pun bermula... hahaha... dan ada sorang lagi siap pusing keliling meja bila penyanyi tu kejar,


Masa ni dh time makan... itu gambar penari yang membuat persembahan... abaikan gambar org tgh makan tu tau...

Ini gambar penyanyi Fido dari singapura... Yang atas pentastue tau... sorry gambar tak jelas...

*** ini je dulu gambar umi letak... nanti kalo ada gambar lagi umi upload yea...

1 ulasan:

LYaFRINA berkata...

best dpt mkn ramai2 gni.. Siap ade artis g.. Sape artis pompuan tu.. Kalu erra...bestnyerr(pminat erra ni).. company lya, ari jumaat ni bru buat open house tp, kt rmh bos... xdela tembam sgt muka ummi.. maintain jerr