Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Khamis

My Funniest Baby Contest

Rupanya ada contest lagi... Kali ni contest untuk baby... Contest ni dianjurkan oleh;
Umi teruja sangat nak join... Jadi umi pertaruhkan gambar anak saudara umi... baby umi bulan 12 baru keluar..

"My Funniest Baby Contest"


20.10.2009 - 13.11.2009 (12.00 t/h)


BERUMUR : 1 BULAN - 3 TAHUN
KATEGORI A: BABY GIRL
KATEGORI B : BABY BOY

Syarat Penyertaan:

- Jadi Follower Umidanish dan sponsor2 serta add Umidanish dalam bloglist anda
- Letak banner di sidebar blog anda dengan link ke entri ini
- Membuat entri mengenai contest ini diblog anda
- Dalam entri itu, upload satu (1) gambar si comel anda dengan aksi Funny yang paling menarik hati para juri. Sila nyatakan nama si comel dan umurnya. Sila juga nyatakan apa yang terdapat di semua blog sponsor umidanish.
- Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke Umidanish dan semua sponsor (no link back will be disqualified)
Berikut adalahlah sposor2nyer...so link jugak dgn sponsor2 ni erk :
Sponser 1 : Babyumishop (http://www.babyumishop.blogspot.com/)

Sponser 2 : IT@RLiiT's BeutiQue & Beuty Centre (http://www.hidupharmoni.blogspot.com/)

Sponser 3 : Moms&babyshop (http://www.momsandbabyshop.blogspot.com/
- Bila dah siap, tinggalkan link entri anda di entri ini
- Hanya satu sahaja pemenang bagi setiap kategori, jadi pastikan anda meletakkan satu gambar baby anda yang memiliki aksi lucu paling cutes.
- Semua penyertaan akan diadili oleh parajuri yang akan dilantik oleh umidanish sendiri.Hadiah pilihan untuk peserta bertuah akan dicabut oleh baby danish sendiri.. Hadiah ini untuk selain pemenang kategori A dan B.

Jadi,,, umi nak join bg kategori (b)... Gambarnye ialah;

''''


'''


''


'

Kategori B - Baby Boy



Nama ; Muhammad Nur Iman
Umur ; 7 bulan

~~~ Umi pilih picture coz masa nie dia terkejut tengok flash dr kamera umi... Besarkan mata dia...



Nak tau apa ada dalam blog sponser UMMIDANISH???
Jom kite tengok kat bawah yea...

"""
""
"

  1. Sponser yang pertama iaitu Babyumishop (http://www.babyumishop.blogspot.com/).. Jadi barang yang terdapat dalam blog ni; Diapers Stackers, Produk Tuppaware,Minuman Herba HPA & Produk Kesihatan Ibu Bersalin HPA,cloth diapers, Lunatots Microfiber Insert, Lunatots Laundry Bag, Lunatots Nappy Wet Bag,  & Bio Aura Filter.


  2. Sponser yang kedua plak ialah
    IT@RLiiT's BeutiQue & Beuty Centre (http://www.hidupharmoni.blogspot.com/)... Jadi inilah benda yang terdapat dlm blog ni; ~ Pakaian Wanita & kanak-kanak , Produk Kesihatan ECPI


  3. Sponser yang ketiga ialah Moms&babyshop  (http://www.momsandbabyshop.blogspot.com/) ... Inilah yang terdapat dalam blog ini;

    ~ Cloth Diapers, Susu HI-Goat HR & Just Diet Mate 5.












1 ulasan:

KizZ berkata...

Oit..oo oo..comey nyaaaaaahh
gud luck for da contest okay

www.kizgarden.blogspot.com