Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Khamis

Lagi Gambar Open House...






Hai.. ni gambar yang terbaru umi dapat masa open house hr tu... mari umi cerite sedikit tentang gambar tue...

  • Gambar yang atas sekali tue, gambar geng staff perempuan office umi, masa ni belum sedia lagi untuk bergambar tapi jurugambar dah tangkap..


  • Gambar bawah tue dh ready, dalam gambar nie 2 org je belum kawin... bju putih kuning tue dengan yang free hair...


  • yang nie gambar dengan Gm office umi... orgnye baik sgt.. Namanye En Rostam



  • Ini gambar semua staff tempat umi kerja.. Yang lelaki  2 org jugak blm kawin.. sorang yang berdiri di belakang bju biru dan sorang lg tidak hadir kan diri... Nak tau tak mna satu jurugambar semua gambar nie??? Yang bju oren tue.. berdiri hujung sekali...


  • Yang nie gambar CEO tempat umi bekerja.. masa nie dia tgh memberi ucapan... Nama dia Ir Zainudin A.Kadir


  • Ni gambar semua bos syarikat dan department bergambar dengan Tan Sri.. Org plg terhormat dlm syarikat umi


  • Yang nie gambar tgh mkn...Bru angkat muka tgk2 jurugambar dah ada depan...


Tiada ulasan: